dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat

Ministerium er ikke tilfreds med svar fra Nyborg

KORT NYT19. MAR 2024 13.55

NYBORG: Socialministeriet beder nu om mere konkrete svar fra Nyborg Kommune end dem, den har leveret om de massive fejl og lovbrud, der er sket på børneområdet i kommunen. Det fremgår af et brev fra ministeriet, som beder kommunen om nye svar inden 29. marts, skriver DR og Fyens Stiftstidende.

Ifølge sidstnævnte er det de lokale socialdemokrater, som har gjort ministeriet opmærksomt på, at der efter deres mening manglede en del i den første redegørelse. Også jurist og ekspert i sociale børnesager Bente Adolphsen opfatter redegørelsen som "meget luftig og nærmest floskelagtig", siger hun til DR:

- Jeg opfatter ministeriets brev som det samme som at sige: "Vi har faktisk ikke fået svar på, hvordan det er, I har tænkt jer at løse det her", siger hun. Kommunaldirektør Tim Jeppesen lover, at man vil forsøge at være mere konkrete i næste svar, men mener samtidig, at de første spørgsmål fra ministeriet var meget brede og upræcise.

ak

 

 

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.