dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat

Odense reagerer på bekymringsbrev fra gruppe i hjemmeplejen

KORT NYT13. MAJ 2024 7.17

ODENSE: Efter modtagelsen af et bekymringsbrev fra Aftengruppen Nord i Odense Kommunes hjemmepleje i april, der bl.a. indeholdt klager over arbejdsmiljøet med forskelsbehandling, mobning og "spontan vrede eller raserianfald" fra ledere, har kommunen valgt at dele gruppen i to, skriver Fyens Stiftstidende.

- Jeg er enig i, at det er vigtigt med en tæt og nær ledelse. Der er allerede mere fysisk tilstedeværelse fra ledere end tidligere, og i det hele taget kommer der mere ledelse på, da vi har valgt at dele Aften Nord i to mindre enheder med hver deres leder, siger chef for ældre og sundhed Charlotte Gjørup.

Fundet af et formodet "snifferør" i en af hjemmeplejens biler førte i marts til fyring af en medarbejder af anden etnisk herkomst, selvom politiet ikke fandt spor af narko, og den pågældende fastholdt sin uskyld. Den hidtidige leder af Aftengruppe Nord kommer nu i stedet til at indgå i ledelsen af Ejlstrup Plejehjem.

cwa

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.