dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat

Ringsted ændrer procedure efter fejl i sag om hjemmetræning

KORT NYT11. SEP 2023 11.51

RINGSTED: Ringsted Kommune erkender at have begået en fejl ved at have trukket bevillingen af specialiseret hjemmetræning i langdrag, oplyser sn.dk. Sagsforløbet skulle have varet 4-6 måneder, men endte med at tage næsten 14 måneder.

En toårig pige har nu fået bevilget den hjemmetræning, hun som handicappet med en sjælden hjernemisdannelse har både brug for og ret til.

Christina Thomsen, konstitueret leder af Børne- og familierådgivningen, erkender, at kommunen har begået en fejl, da kommunen ifølge serviceloven nemlig godt må finde eksterne leverandører, hvis de – som i det aktuelle tilfælde – ikke kan finde specialiserede tilbud i egen fold. Hun oplyser, at kommunen efterfølgende har ændret procedure. 

ka

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.