dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat

S i Nyborg klager til Ankestyrelsen over hemmeligholdt notat

NYBORG: I Nyborg mener Socialdemokratiet, at nogle af de mange svigt på kommunens socialområde måske kunne være undgået, hvis borgmester Kenneth Muhs (V) havde delt sin viden med resten af byrådet umiddelbart efter et møde med borgerrådgiveren i 2021. Derfor har partiet nu klaget til Ankestyrelsen. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Med klagen håber partiet at få hjælp fra Ankestyrelsen til at kaste lys over, præcis hvad der blev sagt på mødet for tre år siden. Et møde der bl.a. handlede om en familie, som havde oplevet at skifte sagsbehandler ikke mindre end 15 gange, modtaget ulovlige afgørelser og sågar fået besked på, at deres sag var blevet glemt. 

Til mødet hører et fem sider langt notat udarbejdet af borgerrådgiveren, som spiller en helt central rolle. Nyborg Kommunens forvaltning har vurderet, at notatet er undtaget fra aktindsigt, fordi der er et internt arbejdsdokument. Derfor må man ikke referere til hele eller dele af notatet uden at bryde med fortroligheden. Og det er altså denne vurdering, som partiet har klaget over.

lal

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.