dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat

Socialrådgivere på Langeland føler sig nedgjort af politikere

KORT NYT6. NOV 2023 15.08

LANGELAND: Den politiske debat om de mange sagsbehandlingsfejl i Langelands familieafdeling har været så hård, at afdelingens socialrådgivere nu har sendt et brev til kommunalbestyrelsen om, at de føler sig nedgjort og desavoueret af "visse politikere". Det skriver Fyns Amts Avis.

"Vi har som medarbejdere i Familieafdelingen over en lang periode været vidne til, at visse kommunalpolitikere, for åben skærm og i fuld offentlighed kommer med beskyldninger og urigtige oplysninger omkring vores virke og vores evne til vores arbejde. Herunder beskyldninger om, at vi skal have lavet dokumentfalsk og ”hvidvaskning” af forvaltningen," skriver socialrådgiverne og oplyser, at forholdene nu igen har ført til en langtidssygemelding.

Ifølge avisen har Jørgen Nielsen (K) og Søren Ramsing (R) været blandt de hårdeste kritikere af, at kommunen ganske vist hyrer et konsulentbureau til at gennemgå 300 børnesager, men at familieafdelingens leder sammen med socialchefen skal afgøre, om nogle af afgørelserne skal omgøres. De mener begge, at deres kritik har været velbegrundet, men har forståelse for, at medarbejderne har været gennem en hård tid, skriver avisen.

ak

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.