En stor gruppe unge har så omfattende problemer, at de ikke er i stand til at gå den lige vej fra uddannelse til job. Det er unge, som ud over ledighed, kæmper med fx hashmisbrug, kriminalitet og psykiske eller sociale problemer.
De har behov for en praksisnær vej til uddannelse, og de har brug for, at aktører som jobcenter, uddannelsesinstitutioner, kommunale afdelinger, etc. arbejder tæt sammen for at hjælpe dem.
Det fortæller CABI - Center for Aktiv BeskæftigelsesIndsats, som siden 2008 har ledet projektet Lokale Ungepartnerskaber, hvor Randers, Roskilde, Guldborgsund og Lolland kommuner har udviklet nye metoder, til at hjælpe udsatte unge i gang med job eller uddannelse.
I alt har 172 unge været tilknyttet projektet, og 53 er kommet videre i uddannelse eller job. Desuden er 52 endnu ikke afsluttede i projektet.
bi
Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens §11 b og DSM-direktivets artikel 4.
Kunder med IP-aftale/Storkundeaftaler må kun dele DK Socials artikler internt til brug for behandling af konkrete sager. Ved deling af konkrete sager forstås journalisering, arkivering eller lignende.
Kunder med personligt abonnement/login må ikke dele DK Socials artikler med personer, der ikke selv har et personligt abonnement på DK Social
Afvigelse fra ovenstående kræver skriftligt tilsagn fra DK Medier.