Det viser en undersøgelse fra Ulykkesanalysegruppen på Odense Universitetshospital. Her sidder man med alle data fra skadestuen og kan sammenligne med de arbejdsulykker, der er anmeldt til arbejdstilsynet.
- Det, vi har fundet, er, at der i de senere år er lavere tendens til at ulykkerne bliver kendt og skaderne, som medfører behandling på sygehuset, faktisk bliver kendt af arbejdstilsynet, fortæller overlæge fra OUH, Jens Laurtisen til DR Fyn.
En arbejdsgiver, der ikke anmelder en ulykke, kan få bøde og blive ramt på selvrisikoen, hvis der skal udbetales penge fra arbejdsskadeforsikringen. Men den ansatte har også selv et ansvar, understreger 3F Østfyns faglige sekretær Jan Smedegård Gestelev.
lcl
Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens §11 b og DSM-direktivets artikel 4.
Kunder med IP-aftale/Storkundeaftaler må kun dele DK Socials artikler internt til brug for behandling af konkrete sager. Ved deling af konkrete sager forstås journalisering, arkivering eller lignende.
Kunder med personligt abonnement/login må ikke dele DK Socials artikler med personer, der ikke selv har et personligt abonnement på DK Social
Afvigelse fra ovenstående kræver skriftligt tilsagn fra DK Medier.