SILKEBORG: Det sker ikke så ofte, men i Silkeborg skal borgerne vænne sig til, at en fra kommunen ringer på døren og spørger, hvordan det går med helbreddet. Det oplsyer DR Østjylland.
Silkeborg Kommune brugte banke-på metoden første gang for nogle år siden i forbindelse med en rygestop-kampagne. I øjeblikket bruger kommunen ikke metoden, men projektleder Mia Butler siger, at kommunen i de kommende år oftere vil bruge metoden, når den i et område er i gang med en sundhedskampagne:
- Fordelen er, at vi kommer i kontakt med personer, som vi normalt ikke får fat på. Metoden vil bare være en del af vores strategi for, hvordan vi får kontakt med borgere i et område, hvor vi gennemfører en sundhedskampagne,siger Mia Butler, der erkender, at det for nogle kan virke grænseoverskridende. Hun oplyser dog at der ikke har været nogen klaget over metoden.
mk
Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens §11 b og DSM-direktivets artikel 4.
Kunder med IP-aftale/Storkundeaftaler må kun dele DK Socials artikler internt til brug for behandling af konkrete sager. Ved deling af konkrete sager forstås journalisering, arkivering eller lignende.
Kunder med personligt abonnement/login må ikke dele DK Socials artikler med personer, der ikke selv har et personligt abonnement på DK Social
Afvigelse fra ovenstående kræver skriftligt tilsagn fra DK Medier.