dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
doi

Kommuner kan ikke hjælpe handicappede ens

Det er urealistisk at forlange, at alle kommuner skal kunne tilbyde ens service hos handicappede, mener socialchef
KORT NYT
22. APR 2014 11.05

Det forvrider problemstillingen, når Autismeforeningen kritiserer, at familier med børn med autisme må flytte kommune for at opnå bedre hjælp. Det mener formanden for landets socialchefer, Ole Pass, skriver DR Nyheder.

Ifølge Ole Pass kan man ikke forvente, at alle kommuner kan tilbyde den samme service og behandling til handicappede børn - også selv om det ikke er decideret 'rimeligt' i hans øjne, at familier må flytte.
- Men at gøre det til et problem, at 98 kommuner er forskellige, og at gøre det til et problem, at man i givet fald må flytte, det er at sætte det ud af proportioner, siger han og tilføjer, at viden må blive koncentreret i enkelte kommuner og institutioner.

Bl.a. Greve Kommune får kritik for ikke at kunne tilbyde tilstrækkelig hjælp til familier med børn med autisme. Det kan borgmester Pernille Beckmann (V) ikke genkende, men bakker op om Ole Pass' udtalelse.
- Og jeg vil da ikke afvise, at vi også kan kigge på det her område. Så den kritik kan vi som kommune godt tage til os, siger hun.

 

hns

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens §11 b og DSM-direktivets artikel 4.

Kunder med IP-aftale/Storkundeaftaler må kun dele DK Socials artikler internt til brug for behandling af konkrete sager. Ved deling af konkrete sager forstås journalisering, arkivering eller lignende.

Kunder med personligt abonnement/login må ikke dele DK Socials artikler med personer, der ikke selv har et personligt abonnement på DK Social

Afvigelse fra ovenstående kræver skriftligt tilsagn fra DK Medier.

https://www.dksocial.dk/artikel/kommuner-kan-ikke-hjaelpe-handicappede-ens

GDPR