DK Nyt
Kommunen.dk
DK Havenergi
DK Vindkraft
DK Indkøb
DK Sundhed
DK Teknik
DK Økonomi
DK Job

Ny social profil skal give overblik over hjemløse i Roskilde

KORT NYT21. SEP 2020 9.10

ROSKILDE: Der skal bedre overblik over de udsatte og hjemløse i Roskilde Kommune. Derfor har kommunen oprettet en ny social profil, som samler nøgletal på området  fordelt på ydelser og tilbud og vedrører roskildeborgere på misbrugsområdet, krisecentre og forsorgshjem. Derudover tager profilen udgangspunkt i socialt udsatte som en samlet gruppe af hjemløse, stof- og alkoholmisbrugere, sindslidende, voldsramte kvinder, prostituerede m.fl

De sociale indsatser og tilbud, der findes i Roskilde, hvor man fx deltager i aktiviteter med andre sårbare borgere, spiller en afgørende rolle for de udsattes hverdag. Derfor er det også vigtigt at følge med i behovet for de forskellige tilbud på området, og de penge der bliver brugt, fortæller Bent Jørgensen (V), formand for Beskæftigelses- og Socialudvalget:

- Den nye sociale profil skal være med til at skabe en ramme, der skal bidrage til en god dialog mellem politikerne og udsatte borgere i Roskilde. Den kan også give en god indikation af, hvad der skal der prioriteres, og hvor der skal sættes ind, siger han.

ibs