dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat

Randers Kommune: Et uvirkeligt forløb

Dommen over sosuhjælper har ikke ændret ved, at medarbejdere hver dag gør sig umage, siger borgmester og udvalgsformand.

RANDERS: Det er en ulykkelig og chokerende sag, der har berørt os dybt.

Sådan lyder reaktionen fra Randers Kommunes borgmester, Torben Hansen (S), og formand for omsorgsudvalget, Ellen Petersen (S), efter dagens dom i sagen fra Plejecenter Tirsdalen, hvor en sosuhjælper blev kendt skyldig i at have forsøgt at dræbe fire beboere.

"Forløbet har været lige så uvirkeligt for os, som vi forestiller os det har været for andre, der har fulgt sagen. Men vi har også haft et vigtigt fokus på, at sagen ikke måtte gå ud over den pleje og omsorg, vi tilbyder vores ældre både på Tirsdalen og på hele omsorgsområdet. Her gør ledelse og medarbejdere sig hver dag umage og tager flot hånd om vores ældre. Det har denne sag ikke ændret ved," hedder det i en udtalelse fra de to politikere.

De har ikke yderligere kommentarer til dommen på nuværende tidspunkt, skriver de.

"I dag går vores tanker især til de pårørende, beboere og medarbejdere, der har været og er påvirket af sagen," hedder det i udtalelsen.

ak

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.