dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat

Udvalgsformand væltet efter budget-enegang

KORT NYT25. OKT 2023 11.49

GRIBSKOV: Tirsdag aften fik Udvalget for Skole, Børn og Familie et nyt formandskab. Udvalget besluttede at skifte den hidtidige formand Jens Rane Holck (SF) ud, og nu er viceborgmester Trine Egetved (K) ny formand, mens Tue Villebro (V) er ny næstformand, oplyser kommunen.

Jens Rane Holck er over for sn.dk uforstående over for “de store partiers beslutning” om at afsætte ham som formand, oplyser han i sin egen pressemeddelse. En beslutning, som følger en budgetproces, hvor han som den eneste valgte at stå udenfor – særligt på grund af de besparelser på skoleområdet, som budgetaftalen indeholdt.

– Jeg kan ikke genkende den utilfredshed med formandskabet, som denne beslutning er udtryk for, skriver han i pressemeddelelsen, som blev sendt ud kort før udvalgsmødet tirsdag.

ka

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.