dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat

800 mister job:
Danish Crown lukker slagteri i Sæby

KORT NYT20. APR 2023 9.24

FREDERIKSHAVN: Danish Crown planlægger at lukke det store slagteri i Sæby, oplyser JP Finans. Dermed står 800 ansatte til at miste jobbet.

Antallet af grise til slagtning i Danmark er på ugebasis faldet med over 10 pct. det seneste år, og derfor står Danish Crown med kapacitet til at slagte langt flere grise, end der hver uge leveres til koncernens slagterier. 
 
Mens 800 medarbejdere står til at miste deres job i Sæby, forventer Danish Crown at skulle ansætte op mod 450 nye medarbejdere i alt på slagterierne i Horsens, Ringsted og Blans ved Sønderborg indenfor det næste halve år. Det skyldes, at en del af den produktion, der i dag finder sted i Sæby, fremover skal ske på Danish Crowns andre slagterier.

ka

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.