dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat

Fejl i Aarhus: Familier får en million kroner tilbage

KORT NYT22. SEP 2023 6.20

AARHUS: Adskillige familier i Aarhus Kommune er blevet opkrævet for meget i forældrebetaling. Kommunen lægger sig nu fladt ned og betaler tilbage. Det skriver TV 2 Østjylland.

Faktisk blev fejlen allerede opdaget tilbage i 2018, men ved en fejl blev sagen dengang henlagt. Det oplyser Aarhus Kommune torsdag. En lang række forældre - mindst 80 familier - er ved en fejl blevet opkrævet forældrebetaling for deres barns plads i tre specialdagtilbud i kommunen. Pladser, der ifølge serviceloven skal være uden forældrebetaling.

De tre tilbud har ifølge Aarhus Kommune ved en fejl været registreret som et almindeligt dagtilbud, og derfor er forældrene blevet opkrævet betaling. Aarhus Kommune oplyser, at forældrebetalingen standses med det samme i de tre tilbud, ligesom forældre til både nuværende og tidligere indmeldte børn vil blive tilbagebetalt.

lal

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.