dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat

Fra ufaglært til faglært i Læsøs ældre- og sundhedspleje

KORT NYT3. FEB 2024 11.33

LÆSØ: Læsø Kommune vil med tilskud fra Ufaglært til Faglært-puljen bruge uddannelsesmodellen "på-vej-til-faglært"-forløb for at opkvalificere kommunens ufaglærte plejepersonale, skriver Viden på Tværs.

I et på-vej-til-faglært forløb ydes der tilskud til vikardækning/lønrefusion svarende til 101,60 kr. pr. time, medarbejderen deltager i uddannelse. Hertil dækkes deltagergebyret 100 pct. Håbet er, at første uddannelseshold er færdige som faglærte i maj.

- Fordelen ved et på-vej-til forløb er den fleksibilitet, der følger med. Forløbet er indrettet sådan, at medarbejderne kan starte med at tage en eller flere pakker bestående af relevante AMU-mål, der er meritgivende på den ønskede erhvervsuddannelse, som de så kan færdiggøre på et senere tidspunkt, siger forvaltningschef i Ældre og Sundhed Tanja Ferslev.

Se mere om Ufaglært til Faglært puljen her.

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.