dkmedier
dknyt
dkindkob
dknyt
dksundhed
doi
DK Debat

Ny leverandør af mad til Jammerbugts plejecentre

KORT NYT16. AUG 2023 13.45

JAMMERBUGT: Med fokus på den samlede madoplevelse for borgere med tilknytning til kommunens døgnkost og madservice har Jammerbugt Kommune pr. 1. november valgt Det Danske Madhus som leverandør, oplyser kommunen. 

Med skiftet fra den nuværende leverandør Sønderup Landkøkken, der har leveret døgnkost til plejecentrene, vender kommunen tilbage til Det Danske Madhus, der leverede døgnkosten på plejecentrene frem til 2019.

For borgere i eget hjem vil der fortsat være valgmulighed mellem tre leverandører, besluttede kommunalbestyrelsen i juni. Det er, ud over Det Danske Madhus med kølemad en gang ugentligt, Sønderup Landkøkken med varmholdt eller kølet mad syv gange ugentligt og Gadekøkkenet med kølemad leveret tre gange ugentligt.

cwa

Tekst, grafik, billeder, lyd og andet indhold på dette website er beskyttet efter lov om ophavsret. DK Medier forbeholder sig alle rettigheder til indholdet, herunder retten til at udnytte indholdet med henblik på tekst- og datamining, jf. ophavsretslovens § 11 b og DSM-direktivets artikel 4.